Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sims 3-mal kapcsolatban...

Sims 3-mal kapcsolatban valaki segítene? (sürgős! )

Figyelt kérdés

az a gondom, hogy újra kellett telepítenem a Sims 3 alapjátékot, mert valami meghibásodás volt benne, nem működött megfelelően. voltak fenn kiegészítők is, úgy töröltem le, és mikor kérdezte hogy a mentéseket akarom e törölni, a "nem"-re kattintottam...rendesen újra tudtam rakni, most már működik, de a kiegészítőket nem indítja el, és a játékállásaimat sem tudom hogy hova tűntek :S olyan, mintha a kiegészítőket is letörölte volna (pedig még fenn vannak a gépen).. ez az egész mitől van? mit rontottam el? lehet hogy a kiegészítőket is újra kell telepítenem??? :S

próbáltam azt, hogy az egyik kiegészítőt indítom el, de akkor is csak az alapjátékot indítja, mást nem.

nem lekezelő válaszokat kérek hanem segítséget ha lehet és sürgősen!!

remélem érthető volt... köszi előre is

ui: csináltam már ilyet, de akkor ugyanúgy működtek utána a kiegészítők..

2012. szept. 2. 15:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!