Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows-t újratelepíteni...

Marcus fenix kérdése:

Windows-t újratelepíteni lehet úgy, hogy a wichesterről ne törlődjön le semmi?

Figyelt kérdés

2012. szept. 2. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, ha most 2 partíciód van, akkor elég az egyiket letörölni, vagyis azt amin van a windows és a másikon minden megmarad :)
2012. szept. 2. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is ezt tettem nemrég. C-ról lepucoltam a Windows-t, csak azt raktam újra, a D-én az összes saját cuccom megmaradt. De akkor használni kell a Fájlok átvitele varázslót. (XP-ben).
2012. szept. 2. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha csak egy particiód van (C) akkor ments le minden saját mappát és írd ki CD-re vagy DVD-re. Utána formázhatsz.
2012. szept. 2. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Tedd be a win7 lemezt és ne újratelepítést válassz, hanem frissítést. Így csak az oprendszert rakja újra, minden más megmarad.(adatmentés nem árt)
2012. szept. 2. 13:39
 5/6 Kelevra920519 válasza:
Ha 2 partíció/merevlemez van, akkor no problem, ha egy vinyó és 1 partíció van, akkor keresel egy partícionáló progit, és a szabad helyre csinálsz vele egy új part, átpakolod a cuccot a c-ről amit meg akarsz hagyni és kész... utána meg telepítéskor csak formázod a c-t, a létrehozott partíción ott maradnak a cuccok
2012. szept. 2. 13:55
 6/6 Kelevra920519 válasza:
frissítés tapasztalataim sz*rt sem ér...
2012. szept. 2. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!