Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Programokat hogyan lehet...

Programokat hogyan lehet újratelepíteni a "telepítőjük" nélkül?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy új számítógépet, telepítettek rá operációs rendszert és egyéb, számomra hasznos programokat. Én most újra szeretném telepíteni a számítógépemet, de ezeket a "számomra hasznos programokat" nem lehet letölteni. Telepítőjük nélkül is fel lehet őket rakni az újratelepített számítógépre? Ebben kérnék segítséget.

Előre is köszönöm!!!

2012. aug. 4. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen "hasznos" programokról van szó, amit nem lehet letölteni az szinte nem is létezik, csak a megfelelő helyen kell keresni. Amúgy telepítő nélkül logikus , hogy nem lehet telepíteni egy programot se, csak úgy a semmiből nem lesz a rendszer része.
2012. aug. 4. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Így igaz. Vagy keresel "portable" verziót és akkor nem kell telepíteni...
2012. aug. 4. 15:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Ilyen hasznos programra gondoltam: Microsoft Office 2010, Nero DVD író 2011 (teljes változat), stb. Letöltéseknél sajnos sokszor találkoztam vírussal, emiatt nem akartam feltelepíteni a programot. Amik most fenn vannak nem vírusosak, ezért akarnám ezeket "megtartani" későbbre.
2012. aug. 4. 17:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez így nem fog működni, ha korábban lementetted volna az egész rendszert, akkor vissza lehetne állítani arra az állapotra(és nem kellene újratelepíteni), de arra nincs mód hogy a feltelepített programokat lementsd a jelenlegi rendszeredből az újra.
2012. aug. 4. 17:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk az lenne az alap, hogy amiről feltelepíted, azt mented el későbbre, mert ez így működik...
2012. aug. 4. 18:20
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

zsolti1987 írta: "nem lehet letölteni az szinte nem is létezik, csak a megfelelő helyen kell keresni". Itt hova, vagy mire gondoltál (megfelelő hely)?

2012. aug. 4. 18:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Lehet a programokról lemezképet készíteni? Az nem ugyanaz mintha telepíteném őket?
2012. aug. 4. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Feltelepített programmal már nem tudsz mit kezdeni...
2012. aug. 4. 19:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Torrent oldalakra gondoltam, minden létező program letölthető, illetve ismerősöktől is be lehet szerezni ha te nem vagy jártas ezekben a dolgokban.
2012. aug. 4. 19:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. aug. 4. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!