Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ki használ még windows Xp-t?

Ki használ még windows Xp-t?

Figyelt kérdés
Mit fogtok csinálni ha megszűnik majd a support rá ?
2012. szept. 2. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak Magyarországon is, több millióan az XP-t használják ma is .
2012. szept. 2. 09:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk az, akinek nincs pénze megvásárolni az új win7/8-at.
2012. szept. 2. 09:37
 3/7 P.O.C. ***** válasza:

Én Windows 7 -et használok, elégedett vagyok és a gépem is jól tolja. Ha meg van pár elavult programom, hardverem, ami nem fut rajta ott a virtuális gép.

Amúgy attól, hogy megszűnik a támogatás az nem azt jelenti, hogy használni sem lehet majd. lsd. az MS-DOS 6.22 -t, a mái napig bármelyik x86 kompatibilis gépre fel tudod telepíteni. :D

Előbb utóbb amúgy mindenki át fog térni, mert mert az új szoftver fejlesztések nem fogják támogatni az XP -t. (Legalábbis nem fogják alatta tesztelni őket, pont a támogatás hiánya miatt).

Lásd az Internet Protokoll 6 -os verziója. Az XP nem támogatja teljes körűen. Bár ha IPv6 kompatibilis router mögül netezel, akkor ez is megoldva. :)

2012. szept. 2. 09:39
 4/7 anonim ***** válasza:

XP van az egyik gépemen, tehát én még használom.

Semmit nem fogok csinálni, ha megszűnik rá a support. Amire kell arra 10 év múlva is jó lesz.

Tehát marad az XP. :)

Egyébként előbb utóbb rákényszerül az ember, hogy átálljon win7/8-ra majd, de ez még a jövő zenéje.

2012. szept. 2. 09:43
 5/7 P.O.C. ***** válasza:

"Mondjuk az, akinek nincs pénze megvásárolni az új win7/8-at."

Ezt a vásárlás dolgot meg inkább hagyjuk. Magyarországon a magánszemélyeknél kb 95 % -ben nem legális a Win. Pl. a cég ahol dolgozom ott sem minden fenékig tejfel, pedig az egy cég.

Másrészről az XP nem is kapható már kereskedelmi forgalomban (nem mintha ha olcsóbb lenne, mint az alternatívák).

Jó OK, jöhettek a Linux -al kedves fan -ok. De pl. semmilyen használható pénzügyi szoftvert nem fejlesztenek rá. Egy Open Office -al, meg néhány baromsággal még nagyon sokmindenki nincs kielégítve..

2012. szept. 2. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Néha még használok XP-t, de már nem az a fő rendszer. A gép, amin az XP van, nem bírja el a Windows 7-et. Próbáltam bővíteni a memóriát, de nem ment, még csak nem is DDR.
2012. szept. 3. 20:32
 7/7 anonim válasza:

Nekem nem elég erős a gépem a Win7-hez. A programok jól futnak rajta, de szörnyen lassan indul a rendszer.

Sajnos munkanélküli vagyok, így nincs pénzem a szükséges alkatrészek cseréjére, így marad az XP. Csak azért nem érdemes költségbe vernem magam, hogy új operációs rendszerem legyen.

2012. nov. 26. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!