Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » WoWban mi az a Sor account...

WoWban mi az a Sor account meg Raf account? És ha veszek egy Sor accountot azt tudom mergelni a sajátommal ami magyarországra van beállítva?

Figyelt kérdés
Egy baràtom mondta, hogy a Sor acc jobban megèri, mert olcsóbb, de ha veszek(kende gametimetól) hogy tudom megoldani, hogy a règi accom is megmaradjon? Elöre is kõszi!

2012. szept. 2. 08:02
 1/2 anonim ***** válasza:

SoR -> Scroll of Resurrection. Amikor valakinek hosszabb ideje inaktív az accountja (nem fizet elő), és küld neki valaki egy ilyet, aztán az illető fle is tölti legalább 1 hónappal, akkor mindketten kapnak bizonyos előnyöket, pl instant 80-as karakter (direkt nem 85), mount, pet. Jelenleg azokat lehet visszahívni, akiknek március 4-én már nem élt az accountjuk

RaF -> Recruit a Friend. Tulajdonképpen egy meghívó egy őj játékosnak, aki ha ennek hatására csinál egy accountot, majd megveszi az összes kiegészítőt, akkor kapja a fenti előnyöket mindkét játékos.

"ha veszek egy Sor accountot "

A Blizzard tiltja az accountok pénzért való kereskedelmét. Így gyakorlatilag nem létezik az a fogalom, hogy "veszek egy accountot".

2012. szept. 2. 10:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Èrtem. Köszi a rèszletes vàlaszt.
2012. szept. 2. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!