Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Steam accountom oda?

Steam accountom oda?

Figyelt kérdés

nem enged be azt írja h másik gépről jelentkezek be (mi közbe nem így van) kér egy kódot .. megnéztem email be de anno nem kaptam ilyet .. és azt írja h steam el vegyem fel a kapcsolatot .. de amikor rá megyek meg error ..

hogy kaphatom vissza az accountomat? sajnos az az e mail nem él már ami a bejelentkezett felhasználóm csak egy másik e mail oda eltudják küldeni ez a kódot ?

2012. aug. 13. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Steam guard. Nézd meg az accountodhoz rendelt e-mail címet, kell hogy jöjjön egy öt karakter hosszúságú kód ami nagyjából így néz ki:

[link]

Beütöd a feljövő ablakba és beléphetsz. Ha zavar, akkor kapcsold ki. Ha nem jött meg az email, próbáld meg újraküldeni, vagy nézd meg másik email címeden ha többet használsz. Spam mappát is nézd meg mert lehet hogy berakta abba. Ha semmilyen email címre nem jön kód és sehogy sem tudod visszaszerezni, írj a Steam Supportnak és jelentsd be hogy ellopták.

2012. aug. 13. 15:11
 2/7 A kérdező kommentje:
értem csak az az emailcím már nem él ( a regisztrált) csak egy másik oda eltudják küldeni ezt a kódot ? (mert lehet már ami nem él arra elküldték csak ugye megnézzni nem tudom :()
2012. aug. 13. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez esetben keresd fel a Steam Supportot. Ha nem tudod elérni az email címedet amire a kódot küldik, akkor meg kell változtatnod az emailedet.

[link]

Csinálj egy új Support Account-ot (nem ugyanaz mint a rendes felhasználóneved) és közöld velük a problémát.

2012. aug. 13. 15:20
 4/7 A kérdező kommentje:
és angolul... vagy magyarul is lehet ?
2012. aug. 13. 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a Steam egy Amerikában hostolt, angol nyelvű platform egy angol nyelvű cégtől aki angol nyelvű játékokat forgalmaz, igen. Elvileg van magyar nyelvű fordítás a klienshez, de nem tudom hogy van-e külön magyar nyelvű support is. Ha látsz magyar nyelvű opciót vagy ha a weblap magyar nyelven jelenik meg, akkor igen.
2012. aug. 13. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Oda!
2012. aug. 13. 16:24
 7/7 A kérdező kommentje:

ide jo ?

[link]

2012. aug. 13. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!