Van olyan progi ami ezt tudja (CSAK PROGI! )?
Szóval én a Google-ban nem igen találtam semmit.A Super mp3 Download progi a kedvencem csak most nem akar lejátszani(KÉP)és amég nem hallotam addig nincs letöltés.A lényeg hogy legyen keresője és ha beírom hogy PL:Inna Crazy Sexy Wild akkor kiadja az összeset ami található.Ha meg utánna írok egy "Remix" szót akkor csak a remixeit keresi mint a képeken:
Mert nem tudom hogy mi a baja.De ha lehet semmi oldal és torrent mert ez így nagyon gyors módszer.Beírom belehalgatok és ha tetszik akkor töltöm.
Olyan nincs, hogy tegnap mg működött, ma meg nem.
Elcseszted.
Töröl le tedd fel megint és akkor jó lesz.
Egyébként másik program: a dc++, illetve a limewire és társai.
Hát ez a DC++-sszal semmire nem mentem csak írja hogy keresés és semmi.Leszarom az egészet akkor kénytelen leszek pénzt szerezni valahonnan erre:
Mert ez villám gyors és nekem nem nagyon van időm mostmár csak úgy hogy beírom=katt aztán már meg is találta az összeset és töltök is azonnal és meg is hallgathatom előtte.DE KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET.
Amatőr vagy és nem tudod beállítani őket.Erről van szó.
Attól, hogy megveszed a Pro-t nem fogod tudni azt se beállítani. Erre időt kell szánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!