Melyik a legjobb 3D film néző progi?
Szerintem van reális megoldás is ehhez.
A következő néző ingyenes. Bármilyen nézési módot be lehet állítani rajta, sőt még azon belül is rengeteg beállítás elérhető, amit a monitorod és a monitor vezérlő kártyád megjelenítő képessége megenged.
Ahhoz, hogy színes eltolás és színszűrő szemüveg nélkül tudd nézni, kell egy készlet, ami kb 30-50e Ft-ból megvásárolható és azon keresztül már úgy tudod nézni, mint bármelyik aktív 3D televízión!
A lejátszó program ingyenes és innen letölthető :
Így néz ki a sztereó menüjének egy része:
Ez, illetve hasonló kártya kell hozzá, amiben már a szemüveg is benne van: [link]
Ezt a képet én speciál szabad szemmel is tudom 3D-ben nézni. Egy apró trükkje van csak. Amikor nézed, akkor kicsit középre kell nézni és lassan össze csúszik a két kép és homályossá válik. Közben három látszólagos képet fogsz látni. Az nagyon fontos, hogy ne nézz oldalt lévőkre, csak a látszólagos középsőt figyeld. Próbált egyben tartani, vagyis a kis kancsalító nézést olyan mértékben kell megtartani,. hogy mindkét képet ugyanott lásd. Ha ilyenkor csak a középső részre figyelsz, akkor a kép egyben marad és megvan az esély arra is, hogy lassan kiélesedjen. Csodát fogsz látni! Megjelenik a térhatású kép!! ..de csak középen!.. Ha a szélére próbálsz nézni, akkor azonnal szétesik a térhatás.
Szólj ha sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!