Hogyan tudnék CGI animációt csinálni egy alap videóra? (bővebben lent)
Sziasztok! :)
CGI animációt szeretnék készíteni. 3Ds max ot használnék, de az alap videón nem tudok 3D s teret kialakítani, hogy arra rápakoljam az objektumokat :S már sok helyen utánanéztem, de nem találtam hasznos infókat :S
Előre is köszönöm :)
És ott tudok is 3D-s "hálót" csinálni a videóra? Mert HErBY 3ds max be csinálta pl ezt a videót:
A munkafolyamat neve kompozitálás. Nem tudom mennyire vagy benn a szakmában, de azt hiszem nem túlzok ha azt mondom, hogy ez egy mocskos nehéz része a CG-nek.
Ezt olvasd át, pár alap dolog le van írva, aztán a továbbiakban lehet az adott programokról tutorialokat keresni, de nem véletlenül van ilyen kevés anyag róla a neten.
Egyébként, kicsit bővebben is kifejthetnéd hol akadtál el, mert abból amit leírtál nem derül ki sok minden, így viszont csak ilyen általános jellegű válaszokat lehet adni.
okés. először is köszi a gyors válaszokért ! :)
Szal felvettem egy videót hogy leülök az asztalhoz és az asztalra akarok valami mozgó 3D-s objektumot. Régebben találtam egy programot, amin a videóra lehet egy "hálót" tenni amivel térbe hozod a képet és azt kell utána inportálni 3d s max be csak valahogy nem jött össze
Asszem találtam egy jó videót majd ha lesz időm végignézem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!