Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az a problémám volna, hogy...

Az a problémám volna, hogy kb.2 napja ha valami programot próbálok feltelepíteni a gépre / akármilyen program az / egy hibaüzenet fogad! Szerintetek mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek, nagyon sürgős volna...

Üdv: Heterek

A hibaüzenet: [link]

2012. aug. 28. 08:40
1 2 3
 21/25 Hunter92 ***** válasza:
Így messziről nincs több ötletem. Esetleg még valami registry tisztító progit lehetne futtatni. Ccleaner-t vagy Easy cleaner-t. De, ha nem lehet semmit telepíteni, akkor ez is ki van lőve. Talán még csökkentett módban kipróbálhatnád, hogy tudsz e telepíteni.
2012. aug. 28. 10:16
 22/25 A kérdező kommentje:

a ccleanert már én is próbáltam, de nem segített, még megpróbálom csőkkentett módban indítani...

ha betenném az xp cd-t, és rámennék hogy windows javítása, úgy sikerülhetne megcsinálni?

2012. aug. 28. 10:19
 23/25 Hunter92 ***** válasza:
Ez lett volna a következő tippem. Illetve én komplett újratelepítést akartam javasolni, de talán egy javítás is elég neki.
2012. aug. 28. 10:22
 24/25 A kérdező kommentje:
ok, köszi,akkor eloszor a javítással probalkzom
2012. aug. 28. 10:25
 25/25 A kérdező kommentje:

a javóitas nem jott be, ezert ujratelepitettem. mar minden rendesen mukodik... köszi minenkinek a siegitseget.

Üdv: H

2012. aug. 28. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!