Melyik az a program, amivel egy Flash fájl forráskódját meg tudom nézni?
Figyelt kérdés
Egyszer a Techline-on (ma már hvg.hu/Tudomany) láttam egy olyan cikket, amiben azt mutatták meg, hogy egy programmal egy Flash fájl forréskódját lehetett kiolvasni, és most nekem szükségem lenne arra, de nem találom (tudom, hogy Google a barátom, de már abban se találom). Melyik az a program vagy cikk? Aki be tudja linkelni, zöld kezet kap.
U.i.: Kötözködő emberek kíméljenek!
2012. aug. 27. 08:41
1/2 anonim válasza:
vannak programok, amivel egyszerűbb és nem letitkosított flash-eket vissza lehet fejteni ( pl. [link] )
viszont ezek nem biztos megoldások, inkább egy jó közelítést adnak, hogy milyen lehetett az eredeti program. ha meg le van titkosítva, akkor az életbe vissza nem fejted...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, valószínüleg ez az. Ment a zöld kéz.
2012. aug. 27. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!