Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik az a program, amivel...

Melyik az a program, amivel egy Flash fájl forráskódját meg tudom nézni?

Figyelt kérdés

Egyszer a Techline-on (ma már hvg.hu/Tudomany) láttam egy olyan cikket, amiben azt mutatták meg, hogy egy programmal egy Flash fájl forréskódját lehetett kiolvasni, és most nekem szükségem lenne arra, de nem találom (tudom, hogy Google a barátom, de már abban se találom). Melyik az a program vagy cikk? Aki be tudja linkelni, zöld kezet kap.

U.i.: Kötözködő emberek kíméljenek!

2012. aug. 27. 08:41
 1/2 anonim ***** válasza:

vannak programok, amivel egyszerűbb és nem letitkosított flash-eket vissza lehet fejteni ( pl. [link] )

viszont ezek nem biztos megoldások, inkább egy jó közelítést adnak, hogy milyen lehetett az eredeti program. ha meg le van titkosítva, akkor az életbe vissza nem fejted...

2012. aug. 27. 09:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, valószínüleg ez az. Ment a zöld kéz.
2012. aug. 27. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!