DJVU fájlt milyen programmal lehet megnyitni?
A linket meg tudod nyitni? Olvasni biztos tudsz, ha láttad a választ.
Ott van leírva: nézegető szoftverek
Kedves első , sikerült megoldanom.
De ha lehet máskor ne google első találat , hanem az adott kérdésre adnál választ könnyebb lenne.
Mint az én esetem leírtad volna egyszerűen a program nevét.
De köszönöm a segítséget.
Például :
WinDjView
nem egyszerűbb lett volna ?
A válasz a kérdésre vonatkozik. Ha Google-be beírod, hogy: djvu, akkor az első találat a fent linkelt oldal.
Ez arra utal, hogy mielőtt kérdeznél, előtte elvégeznéd az egy szó beírását a keresőbe, akkor magadtól is találhattál volna választ a felmerülő problémára.
Megtévesztő az oldal neve, itt tényleg gyakori kérdések vannak, amiket lehet minden nap megkérdeznek, de elvileg arra szolgál az oldal hogy olyan problémához kérj segítséget amihez sem magadtól, sem a neten, sem mások segítsége által nem kaptál választ. Ez nem ugyanaz azzal, hogy másokkal keresteted meg arra a választ, amire egyértelműen (lásd: egy szó beírásával az első találatot) megkapod te is.
Elismerem, hibás volt a válaszom, mert nem volt egyértelműsítve hogy mi alapján kapod a Google-ben azt a linket, de ezzel most pótoltam ezt a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!