Miért nem rögzít hangot a gépem?
Figyelt kérdés
Belső hangot szeretnék felvenni, de egyszerűen "record" közben nem jelzi, hogy akármilyen hangot is venne fel, plusz visszahallgatva ugye nuku sound-ot rögzített, pedig kiválasztom, hogy a hangfalból vegye a hangot, de semmi.. Régebben pedig működött, és most egyik program se vesz fel hangot.2012. aug. 26. 23:14
1/7 anonim válasza:
Felvételi hangerő nincs véletlenül nullán? :)
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs, mindent ellenőríztem, és ennek ellenére sem rögzít.
2012. aug. 26. 23:22
4/7 A kérdező kommentje:
Ahha, most viszont, hogy maxra vettem, egy nagyon csöppnyi hangot rögzített... Dehát ez nagyon kevés, pedig maxon van minden..
2012. aug. 26. 23:24
5/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg AVS4YOU, tökéletes a program, csak nagyon minimális hangot rögzít, de az összes többi se vesz fel többet, és nem értem, miért..
2012. aug. 26. 23:27
6/7 anonim válasza:
menjél be a vezérlőpultba aztán kattints a Hangok és audióeszközök-re
Hangerő fül > Eszköz hangereje > Speciális
Itt próbálgasd állítgatni a dolgokat,én is itt oldottam meg a Fraps-os problémámat,igaz nekem az volt a gondom hogy recsegett a hang
7/7 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám semmit nem vesz fel, még a fraps közben se megy a hang
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!