Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » League of Legends hiba....

League of Legends hiba. Valaki ért hozzá?

Figyelt kérdés

Szóval, játszok ezzel a játékkal, be birok jelentkezni, de amikor egy matchet el szeretnék kezdeni, akkor nem enged be a játékba. a következőt írja: unable to connect to the server. if you have a firewall it may be blocking the connection. please refer to your firewall's documentation. Would you like to rettry the connection?

amit még észrevettem, hogy néhány weboldalt nem birok megnyitni, köztük a leagueoflegends.com-ot sem.

2012. aug. 26. 17:11
 1/4 anonim válasza:
Tűzfalad be van kapcsolva? Ha igen akkor kapcsold ki!
2012. aug. 26. 19:47
 2/4 A kérdező kommentje:
be volt kapcsolva, de nemtudom miért nem működik. eddig hozzá se nyultam és ment. most meg egyik napról a másikra ez van...
2012. aug. 26. 19:59
 3/4 anonim válasza:
Kikapcsoltad és így sem jó? Akkor lehet a vírusírtód blokkolja..
2012. aug. 26. 21:16
 4/4 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a bajom. Én már vagy 4-szer újratelepítettem a LOL-t, de még így sem megy. Még úgy sem megy a LOL, hogyha ki van kapcsolva a tűzfal.
2013. ápr. 4. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!