Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » League of legends probléma?!

Soulpower kérdése:

League of legends probléma?!

Figyelt kérdés

Az a problémám lenne a játékkal, hogy miután kijött a patch azóta alig tudok játszani, mert egyszerűen ahogy belépek csak egy feketeség fogad.... a chat-et betölti fent a play gomb van, még játékot is tudok keresni, de belépni már nem lép be csak a feketeség látszik... -.-'

Valaki megoldást tud mondani esetleg? megköszönném

2012. máj. 26. 11:16
 1/4 Lordswer válasza:
Szia hát hogy őszinte legyek veled szerintem csak indítsd ujra a lolt :) de netproblémákból is akadhat hogy ha nem elég erős a neted akkor nem tülti be szoval velem is előfordutl már iylen és csak anyit csináltam hogy ujjra indítottam a lolt és midnent kikapcsoltam xfiret meg torrent meg iylenek. Néha van oylan hogy a riot elbénázzak...
2012. máj. 26. 13:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Üdv:D

Most úgy vagyok hogy újraindítom folyamatosan, aztán egyszer nagy nehezen csak elindul, de van hogy kb tizedszerre... szal krva idegesítő... a másik meg az, hogy ha sikerül elindítani egy játékot, akkor meg fogalmam sincs mért de gyakran nincs hang ha "lövök" meg effekteknél se és olyankor meg leesik az fps egy krva nagyot:(

Amúgy patch után jó volt 1 vagy 2 napig, aztán most lett ilyen...szal sztem nem a patch miatt van.. de aztán kitudja

2012. máj. 27. 02:10
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Tesómnak patch óta rossz a lolja, play-ra rálépve nem tölt be semmit. Szóval Pach hiba is lehet, lehet h megszakítottad patch-telepítés közben stbstb. Nagyon sokszor volt velem olyan amit most leírtál, ez nethiba ill. lol szerver túlterhelés lehet. Gép/Játék újraindításnál biztosan működni fog, ha nem akkor sajnos játékot kell újratenni :\ Remélem segítettem.

2012. jún. 12. 13:02
 4/4 anonim válasza:

Erre van egy jó megoldás hogy ne legyen feketeség.

Amikor be akarsz lépni LoL-ba akkor ne tedd le tálcára hanem hagyd fent és várd meg amíg belép.

Nekem mindig beválik.

2012. jún. 28. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!