Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért írja ki ezt a gépem...

Earthnemesis kérdése:

Miért írja ki ezt a gépem bekapcsoláskor? : Hiányzó BootMGR Újraindítás: Ctrl + Alt + Delete.

Figyelt kérdés
Windows 7-em volt amit én XP-re akartam cserélni. A windows 7 CD-jéről bootoltam és formáztam a partíciókat. (Most a C és D meghajtókon minden hely szabad.) Utána kikapcsoltam a gépet, és betettem a Windows XP telepítő CD-jét, hogy feltelepítsem. Utána kiírja hogy Boot ATAPI CD-ROM: (kétszer) majd kijön a hibaüzenet, és nem tudom feltelepíteni. De hogy ha beteszem a Windows 7 telepítőjét akkor elkezdi betölteni a fájlokat, és elkezdi telepíteni a Windows 7-et. Ez most miért nem jó a Windows XP-vel? Lehet hogy a XP telepítőjén nincs meg ez a Bootmgr fájl?

#Windows XP #bootmgr #windows xp bootmgr #bootmgr hiba #bootmgr error #windows telepítő hiba.
2012. aug. 26. 16:48
1 2
 11/14 david9191 válasza:

Sziasztok!!

Segítségre lenne szükségem kérlek segítsetek.....Problémám ugyanaz Boot mgr is compromissed...Win7 ultimate 32bit van a gépen.

Ha minden jól megy kapok ma egy win 7-et 32 bitest,és elindítom a javítást. Az a kérdés, ha a cd-n lévő win 7 nem ultimate,hanem valami más pl:basic stb. akkor még attól működni fog a javítás???És annak hogyan kéne neki állnom?? Válaszotokat előre is köszönöm.

Dávid

2012. aug. 27. 09:00
 12/14 Lakatos Karoly válasza:

Talán ez segít: [link]

Még megpróbálhatod a saját leírásom:

Indítsd a számítógépet a windows telepítő lemezéről. Amikor bejött az első ablak, ahol a nyelvet és a régiót lehet kiválasztani, tartsd lenyomva a Shift billentyűt majd nyomd meg az F10-et (egy fekete hátterű parancssori ablaknak kell megjelenni). Írd be a következőket: X:\Sources>cd\

X:\cd windows

X:\windows>cd boot

X:\windows\boot>bcdboot c:\windows /l hu-hu

("Rendszerindító fájlok sikeresen létrehozva" üzenetnek kell bejönnie)

Ebben a leírásban a c:\ (meghajtón) van a javítandó windows. Más esetben, válaszd azt a betű jelet ahová telepítve lett.

2014. ápr. 4. 00:23
 13/14 anonim válasza:
Nekem is ugyan az a problémám de nekem el se indítja a telepítést.
2015. dec. 31. 16:01
 14/14 anonim válasza:
Hanem egyből azt hozzza elő hogy hiányzo BOOTMGR Újraindítás CTR+ALT +DEL.
2015. dec. 31. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!