Open Office programmal írtam meg egy dokumentomot. Meg lehet nyitni ezt Wordben is?
most valaki panaszkodott, hogy neki nem sikerült. Pedig én meg tudom nyitni open office-al a word dokumentumot.
úgy tudom hivatalokban is ezt használják, mert ez ingyenes
Mindenképpen .doc formátumba ments!
Az OpenOffice megnyit,szerkeszt bármit,az msoffice pedig csak a saját formátumait ismeri.
Ha OpenDocument-szöveg (.odt) formátumban ment egy fájlt a Microsoft Office Word 2007 segítségével, majd azt ismét megnyitja a Word 2007 alkalmazásban, néhány formázási különbséget vehet észre a fájl Word 2007- és OpenDocument-féle verziója között. Ugyanígy formázási különbségek láthatók, ha egy OpenDocument-fájlt nyit meg a Word 2007 használatával. Ennek az az oka, hogy az eltérő fájlformátumok eltérő funkciókat támogatnak.
Megjegyzés: A két fájlformátum közötti különbségek általában formázási eltérésekre és a szolgáltatások használhatóságára terjednek ki. Az adatok és a tartalom konvertálható a formátumok között, de ezek formázásában és használatában lehetnek különbségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!