Letöltöttem egy szoftvert ami total commanderrel lett szet darabolva, egyesítettem, kaptam egy out fájlt, mit tegyek hogy installálhato fájlt kapjak?
A CRC file-ban lett volna a kész file kiterjesztése,így nem "tudta" a program mi legyen ezért lett OUT.
Ha tudod minek kellene lennie írd át a kiterjesztést.
/pl. .exe .iso stb../
/Ja és a CRC-t a Total Commander készíti a daraboláskor,annak ott kellett volna lennie egyesítéskor/
Ha totalc-vel lett darabolva simán össze kell copyzni őket
vagy ráállsz a 001-re és fájmenü, fájlegyesítés. Ez tul. képpen ezt csinálja.
Az előttem szóló baromságot írt.
Az out és crc fájl nem szükséges hozzá, de jó ha van.
Megcsináltam a procedúrát./Én írtam a "baromságot"/
Egy avi-t daraboltam,aztán egyesítettem.CRC-vel avi file-t kaptam,CRC nélkül egy fov kiterjesztést kapott(ezt a file nevéből vette a program.Ezt átírtam .avi-ra,így már jó is lett.Talán nem 100% amit írtam,de legalább nem vagyok bunkó.
Akkor te ügyesebb vagy.Pusztán a móka kedvéért megcsináltam.Daraboltam egy file-t a Total Commander-rel,a 001-est társítani akartam a Winrar-ral.A program el sem indult,csak egy hibaüzenetet kaptam.(Az archívum sérült....valami ilyesmi)
Kb. ezt vártam,hisz ez nem egy tömörített file.
A tied más verzió lehet,ha tényleg megcsinálta.(Az enyém:WinRAR 3.71)
Béke velünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!