Miért más a hangzásuk az egyes lejátszóknak?
Figyelt kérdés
pl. a win media palyerhez képest a winamp és a vlc élesebben szól, mintha több részletet lehetne meghallani a zenében, vagy csak jobban hallatszik. (eq nélkül)2012. aug. 18. 20:00
1/4 anonim válasza:
Mert a WMP-ben defaultból be van kapcsolva egy hülye equalizer.
2/4 A kérdező kommentje:
én kikapcsoltam
egyébként a telefonom lejátszójánál is ezt tapasztaltam, hogy a gyári kicsit szinesebben szól, mig egy utolag telepitett inkább "nyersen"
2012. aug. 18. 20:21
3/4 anonim válasza:
Ha érdekel a zenéből kihozható minőség (már amennyire a tömörítések engedik), akkor próbáld ki a foobar200-et, mert nekem az nagyon bevált. Mindennapi használatra winampot szoktam, de emez sztem részletgazdagabban szól (azért a hangszóróid is számítanak).
4/4 A kérdező kommentje:
még soha nem hallottam róla de utánanézek, köszi :D
2012. aug. 19. 08:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!