Mit tegyek, hogy menjen a BF3? (többi lent)
Mikor elindítom megjelenik a fekete képernyő (néha megjelenik a BF kék loading villogó felirata), de utána ezt írja ki:
Mit tegyek, mit csináljak, hogy menjen?
A laptopom adatai:
CPU: Intel Core i3 2330M 2.20 Ghz, 2 magos
RAM: 4 GB
VGA: GeForce GT 555M
OP rendszer: Win7 64bit Home Premium
DirectX 11
Legújabb VGA driver
Tudom, hogy most mindenki letámad, hogy hát hülye vagyok meg minden, laptopon nem lehet játszani, ahhoz asztali kell, de ingázó vagyok és sokat is vagyok úton, a túlmelegedés ellen pedig egy jó kis CoolerMaster-rel védekezem...
Akkor ha jól értem azt írtad, hogy telepítsem újra?
Amúgy úgy telepítettem, hogy a tokban lévő kóddal, Originen keresztül. Originem már van úgyhogy az nem kell...
Ja és biztos nem lesz úgy mint steam-nél szokott, hogy feltelepítek egy játékot, beírtam a kódot amikor kérte... Meguntam vagy valamiért letöröltem, de aztán újra fel szerettem volna telepíteni, de azt írta, hogy rossz a kód vagy ilyesmi...
Ugye ez a veszély nem áll fenn az Originnél?
Semmi baj most nem sietek így leírom rendesen.
Az origin-nél simán letörölheted, de soha ne felejtsd el a jelszavad és a fel.hasznevedet mert akkor lesz egy szép dobozod 10k-ért.
Amit pedig az előző leírásban akartam amit így utólag visszaolvasva hátt szégyenlem magam...
Na a battlelogrol tudsz multizni meg ilyenek és ott menny fel szerverekre enny megint sietnem kell de majd írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!