Milyen videokártyát vegyek a gépembe, hogy normálisan menjen a Sims3?
Most szeretném megvenni a Sims3 alapjátékot és pár kiegészítőt hozzá, de nem vagyok benne biztos, hogy bírná-e a gépem. Egy vidikártya az biztos kelleni fog bele, mert a játékhoz Pixel Shader 2.0, valamint a legújabb DirectX9 támogatás kell.Milyen kártyát ajánlanátok kb. 20.000Ft-ig? Nem nagyon tudom milyen adatok kellenek a megállapításához, de ha meg tudjátok mondani akkor leírom.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Az alaplapról fogalmam sincs, hol lehet megnézni, de a processzor ilyen: Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHz (2CPUs).
Az op. rendszer az XP Professional.
Még ezen kívül milyen információra lenne szükséged? Ehhez nem nagyon értek. :S
Win XP-hez sztem elég lesz az 1,5GB RAM, a CPU is öreg darab, de ennek a játéknak megteszi. Már csak az alaplap típusa hiányzik. Ezt megmutatja például az ingyenes CPU-Z vagy akár a Speccy illetve Everest/Aida64 alkalmazások.
Egy biztos, ilyen gépbe felesleges 20k-s videokártyát venni...
Akkor AGP-s, jó öreg darab. A pech az, hogy a Radeon 9000-es széria már DX9 és sahder model 2.0 támogatású volt kivéve a 9200-as modelleket.
Ebbe újonnan nem igen kapni videokártyát vagy csak komoly felárral. Talán használtan keresnék egy Radeon X1650 vagy max egy HD3650-es modellt (AGP csatlakozósat) és annyi.
Például:
(DX9c és Shader Model 3.0 támogatású)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!