Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen videokártyát vegyek a...

Milyen videokártyát vegyek a gépembe, hogy normálisan menjen a Sims3?

Figyelt kérdés

Most szeretném megvenni a Sims3 alapjátékot és pár kiegészítőt hozzá, de nem vagyok benne biztos, hogy bírná-e a gépem. Egy vidikártya az biztos kelleni fog bele, mert a játékhoz Pixel Shader 2.0, valamint a legújabb DirectX9 támogatás kell.Milyen kártyát ajánlanátok kb. 20.000Ft-ig? Nem nagyon tudom milyen adatok kellenek a megállapításához, de ha meg tudjátok mondani akkor leírom.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. aug. 5. 19:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem dobjál még bele 1-2 gb ramot is. Az én gépemben 4 gb ram van, és jó fajta videokártya, de max felbontáson még ez sem bírja a játékot. 1.5 gb-nál többet foglal le játék közbe nekem.
2012. aug. 5. 21:13
 12/15 A kérdező kommentje:
NA ellenőriztem a pixel shader problémát, az nem zavarja ha nagyobb mint a 2.0-es. RAM-ot kb. mennyiért lehet venni bele? :D
2012. aug. 5. 21:24
 13/15 anonim ***** válasza:

DDR RAM már elég drága, 1GB kb 6500Ft. Bár a játék minimum gépigénye XP-hez 1GB-t és Vista-hoz 1,5 GB-t ír (igaz ez a minimum). Szerintem XP-hez elég 1,5-2GB is. Másrészt szerintem nem kéne bekavarnia annak, hogy ha DX10-es videokártya van a gépben...szerintem ez hülyeség.

[link]

2012. aug. 5. 21:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Nos ha akkor beszerzek egy ilyen videokártyát és rakok bele még vagy 1GB RAM-ot, akkor elméletileg kéne fusson a játék?
2012. aug. 5. 21:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, bár én feleslegesen nem költenék sokat erre a masinára. Előbb megvenném csak a kártyát és megnézném, hogy miként fut a játék. Ha memória hiányos tünetek lépnek fel, akkor vennék még bele RAM-t is (meg kéne nézni, hogy mennyi RAM foglalat van a gépben, mert ha csak kettő, akkor az 512MB-os helyére mehet egy 1GB-os modul, ha szükséges).
2012. aug. 5. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!