Hogy tudom megnézni a gépemen, hogy milyen videókártyám van?
A probléma a következő:
Letöltöttem a The Sims 3-at, és kiírta, hogy elavult a vid. kártyám és nem tudok játszani a játékkal. Most elkezdtem letölteni a The Sims 2-t, és a torrent oldalon le van írva, hogy "Videókártya: 32MB DirectX 9.0b-compatible "
Csak az a baj, hogy nem tudom, hol kell leellenőrizni, hogy nekem megvan-e 32MB.
HELP PLS!!!!
hát figyelj,van erre garancia? lehet csak véletlen játszotta le az L4D-t,vagy rosszat töltöttél nem crackeltél jol stb.
nekem pl nem játsza le Assassins Creed-et megvettem és aztse játszotta le. szóval erre nincs granacia ;) lehet nem fut a gépeden a BF3 megveszed 12ezerért és azse fut.PÉNZKIDOBÁS
Nem kell általánosítani, hogy ha torrentezel akkor az mindenképp rossz. Jó torrent oldalt kell keresni(lehetőleg magyart) és akkor mindjárt jó kis dolgokat találsz. Egyébként is ha elolvasod a commenteket amiket írtak az adott torrentről akkor meg tudod állapítani hogy jó e vagy rossz. PL.: ha azt írják hogy: Good, Works 100%, thanks man. Thanks, meg ilyenek akkor az valószínű hogy jó. De ha ilyet írnak hogy: VIRUS, doesn't work. don't download, akkor az nem jó.
Én például minden játékot torrenttel szereztem meg. Nagyon kevés játékom van amit megvettem. És sose buktam be vele. Sose volt problémám a torrentezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!