Hogy tudnám a Win7-et úgy feltelepíteni hogy minden programom és cuccom megmaradjon?
Berakod a telepítő lemezt a gépbe, és xp "alól" elindítod. Akkor tudod, a frissítés opciót választani, és a cuccaid megmaradnak. De, jól vigyázz, van ami a frissítés után nem fog menni, sajnos én is jártam így egyszer... Plusz, le kell tölteni a win7-es drivereket,(videokari,hangkari,stb.
UI:. A telepítő, létre fog hozni, a "C" meghajtón, egy windows old mappát, abba lesznek benne azok, amik az xp-ből maradtak.
Hogy érted hogy "xp alol indítod"?
Úgy hogy nem bootolok csak berakok a dvd-t mikor már be van kapcsolva a gép és indítom a telepítést??? Vagy hogy??
Így igaz, csak a linkelő sem olvassa el, hogy mit linkel be. XP-ről NEM LEHET WIN7-re frissíteni. Illetve lehet, de csak úgy - ahogy a linkben is írják - hogy végzel egy tiszta telepítést, ami annyit jelent, hogy mindened elveszik, vagyis nem lehet... Ennyi.
Max frissítesz vistára és onnan WIN7-re, de ennyi macerával akár újra is telepíthetnéd...
Én az első kommentelő vagyok. Készítettem, egy "képes" illusztrációt hozzá.
1 lépés, megnyitod a saját gépet, és ott kiválasztod a képen látható "dolgot".
Utána, jobb gomb az előbb említett dologra, akkor ezt fogod látni.
3 lépés, hogy elindítod a setup.exe filet.
Ha minden jól ment, akkor ezt kell látnod utána.
És végül, elérkeztünk oda, amit az első hsz-be is mondtam. :)
Az addig rendben van, hogy lesz egy old mappa, de attól még az összes progit és drivert fel kell újra rakni nem??
Hát pont ezt szeretné elkerülni a kérdező. Mindemellett a hivatalos oldalon is leírják, hogy XP-ről NEM LEHET WIN7-re frissíteni. Vagy csak én nem értem ezt a nyilvánvaló mondatot??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!