Miért nem tudom feltelepíteni egyik gépre sem a webcamerás szoftvert?
Az mondjuk igaz, hogy mindkét gép teli van vírussal, és csak később lesznek újratelepítve. De az egyik be sem olvassa a CD-t, azt nem értem, hogy miért... A másiknál megpróbáltam feltelepíteni, elindult a telepítés, eljutottam a végéig, amikor újra kell indítani a gépet. Újraindítottam, ezután elméletileg ki kéne hogy írja az "utasításokat", hogy csatlakoztassam a webcamerát a géphez, stb. , de ezt nem írta ki. Azért csatlakoztattam a camerát, de semmi. Elméletileg már fel volt telepítve, kirakta az ikonját az asztalra, de amikor rákattintottam, hibát írt ki. Újra elindítottam a telepítést, akkor már volt "Repair", meg "Remove", de amikor végigment mégegyszer, újraindítás után még mindig nem írta ki az "utasításokat", és még mindig hibát talált. Azt még nem próbáltam, hogy letörlöm és megpróbálom újratelepíteni a szoftvert, de nem tudom, lenne-e értelme. Ja igen, olyan is volt, amikor még a telepítés közepénél se tartott, de már kiírta, hogy újraindítom-e a gépet. Volt, amikor újraindítottam, volt, amikor vártam a végéig, és vagy ott is kiírta, vagy csak én újraindítottam, sehogy nem volt jó.
A két vírusos gép mellett nem merem ráfogni, hogy a CD-nek van baja, meg hát az teljesen új amúgy is.
Tudnátok segíteni? Nagyon fontos volna...
Előre is köszi! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!