Helotok. Elvesztettem az USB-met, és azt akarnám megkérdezni, hogy nincs e egy olyan program, amivel az adott számítógépben meg lehet nézni, mi volt rajta. Többi lent!?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy abba a számítógépbe, amibe folyton bele volt szúrva. Mert móar csak van valami, ami azt megjegyezte. Ha lenne, akkor hol?2012. aug. 2. 19:58
1/4 anonim válasza:
Pentdrive-t vesztetted el? Ha nem másoltad be a gépbe, ami rajta volt, akkor sehogy.
2/4 anonim válasza:
Nincs ilyen. A gép nem "jegyzi" meg a pendrive tartalmát....
3/4 anonim válasza:
Ha nem kapcsoltad ki a gépet azóta, akkor a HKEY_LOCAL_MACHINE registrynél elmenti egy kulcsba a pendrive-on lévő fájlok nevét a RAM-ba, és vissza lehet fejteni kis programozói tudással, de ha kikapcsolod a gépet, a RAM kiürül, és semmi nem tartja vissza a registry-t, hogy kiürítse az üres kulcsot...
4/4 anonim válasza:
hello nekem win7-m van és ha beledugom a pendrivomat és a pendrivon lévő fájlokat megnyitom és utánna kihúzom a pendrivt lesz ott ojan hogy legutóbbi és ott benne vannak hogy mit nyitottam meg a pendrivon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!