Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Google Chromnál 100%-os cpu...

Google Chromnál 100%-os cpu használat videó nézés közben?

Figyelt kérdés

Eddig minden jól ment, ha 1080p-s videót néztem fullscrenben akkor is a cpu használat max 80% volt. Most meg ha fullscreenre kiteszek egy 360p-s videót, akkor rögtön akadozik a kép, a cpu terheltség 100%-ra ugrik. Feladatkezelőben ilyenkor kb 6-7 chrome.exe fut, a 2 legnagyobb memórihasználata 110 mb körül van, de a többié is kb 50 mb. Amikor gépről játszok le filmet akkor minden jól megy. A böngészőt már újratelepítettem, de a probléma továbbra is fenn áll.

amd athlon 2,4 x2

1gb ddr2

7300gs 512 mb

köszi a segítséget :)

2012. aug. 2. 18:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
azt hittem én rontottam el valamit, de akkor nem velem van a hiba. :p remélem hamar kijavítják a problémát.
2012. aug. 4. 19:29
 12/16 anonim válasza:
#9 vagyok újra,azt tanácsolták fórumokon,hogy ne teljes képernyős legyen a chrome,igy nem használja 100%-on,kiprobáltam és tényleg,úgy hogy egyenlőre ezt javaslom.
2012. aug. 5. 09:25
 13/16 anonim válasza:
Én ma vettem észre ezt a hibát. Tiszta ideg vagyok miatta, már frissítettem a böngészőt, flash-t, java-t, videodriver-t de még mindig ugyanaz. Megnyugtató viszont, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Remélem tényleg hamar megoldódik a probléma.
2012. aug. 6. 13:06
 14/16 anonim válasza:

Megoldás: beírod a keresőbe, hogy:

chrome://plugins

Aztán ki kell kapcsolni a felső két Shockwave Flash-et.

2012. aug. 6. 16:00
 15/16 anonim válasza:
Nem rossz ötlet a pluginok letiltása, de így nagy %-ban egyáltalán nem is indítja el a videókat. Mondjuk igaz, hogy nem is szaggat :) Tehát ez a megoldás nem megoldás...
2012. aug. 6. 17:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is a pluginoknál nézelődtem, letiltottam a Shockwave Flash ezen verzióját: 11.3.31.222

frissítettem a java-t és minden okés most.

2012. aug. 6. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!