Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 3d program green screen...

3d program green screen technológiával és motion trackkal?

Figyelt kérdés

Üdv!

Jelenleg 3ds studio max-ot használok. Érdekelne, hogy létezik-e olyan program, amivel lehet 3d objectumokat, karaktereket, stb. készíteni, és beilleszteni a videókba, motion trackkal követve a cél, és a zöld hátteret kivágva, azaz gree screen-t használva. Esetleg, ha vannnak visuális effektek is, az még jobb lenne.

A mozifilmekben is ilyen technikákat alkalmaznak gondolom, csak az a kérdés, hogy egy programot hasznélnak minderre, vagy többet?

Engem mindenesetre a programok nevei érdekelnek. Ha valaki tud segíteni, esetleg valaki ezzel foglalkozik, és feltudná előttem fedni e program(ok) evét, annak agyon hálás lennék!

2012. aug. 2. 14:19
 1/3 qaxqaxqax ***** válasza:
Ciema 4D, Blender én ezekkel játszadozom(: és tudják amire neked szükséged van(:
2013. júl. 31. 23:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Feladatra tökéletes 3ds max. Én is azt használom és személyes kedvencem. Renderelés előtt a háttér színét zöldre rakod és sony vegasba chrome keyerel eltávolítod a zöld szint amivel csak az elkészített modelled fog látszani. Használatos még a kék háttér szín és a piros. Attól függ milyen színekből áll a modelled.
2013. aug. 1. 12:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket, még jöhetnek válaszok.

A zöld hátteres megoldást én is próbáltam, de sajnos nem mindig válik be, meg nem lesz ugyanaz a minőség.

A Cinema 4d egy előre felvett zöld hátteres videóba képes kicserélni a hátteret (ha mozog is a kamera), illetve egyéb 3d objektumokat elhelyezni?

2013. aug. 1. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!