AMnesia dark descent-ben elakadtam?
Figyelt kérdés
Abba a szobaba mikor a harom csovet be kell rakni a helyere hogy mukodjon a lift,ott a szoba tetejen van egy fogaskerek amit el kell torni. Hogyan tudnam ezt megtenni?2012. aug. 1. 23:16
1/4 anonim válasza:
Én nem emlékszem rá, hogy bárhol is el kellene törni fogaskereket. A lift csöveit különböző helyeken találod meg, eléggé szét vannak szórva.
2/4 A kérdező kommentje:
nem a lift hanem a felvono,ahol ketto van de az egyiket nem lehet
2012. aug. 1. 23:25
3/4 anonim válasza:
keress rá youtube-on! :) én is mindig ezt csináltam mert hátt....nem egyszer akadtam el a játékban..xD
4/4 anonim válasza:
itt énis elakadtam anno!
kettö a raktárban van.a harmadik a tanuloszobában ahol kitöröd az ablakot kimész és a párkányon végigugrálsz.
de késöbb nehezebb diok jönnek ha valahol elakadsz irj én mind a 4 befejezést kihoztam egyszerüen zseniális játék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!