Amnesia : The dark Descent elakadtam. Valaki tud segíteni?
Szóval ott tartok hogy végeztem a börtönnel, és ugye olyan helységbe kerültem (nem biztos hogy rögtön a börtön után van, de szerintem utána) ahol ugye nagy hely van, mindenféle csőből jön lefele a víz (egyik csőből olaj) és van egy folyosó jobbra ahol nem nyílik az ajtó meg mérgező gáz van.
Ugye a lényeg az hogy van 2 híd amit le kell ereszteni fent, az egyik le is jön. Átmentem rajta, abba a csatornás helységbe minden csapot eltekertem ez oké. Átmegyek a másik helységbe aminek az ajtaja mellett van ugye a 2 híd lehúzó karja. Abban a helységben is beindítottam mind2 olyan fúrószerű gépet, helyére raktam a csöveket, meg feltekertem a rögtön az elején lévő zsákszerű vastömböket a láncon. (Az már mellékes hogy az egyik helységben azok a láncos tömbök mindíg visszamennek az eredeti helyükre nem tudok velük mit csinálni)
Kimentem, a második híd le is jött, de csak FÉLIG. Úgy meg nem lehet rámenni. Mit csináltam rosszul? Végignéztem újra hogy nem hagytam-e ki valami kart vagy tekerőt de nem. Próbáltam azokat a láncos vastömböket is hogy feltekerem (nem egyből megy vissza) és gyors kifutok. De úgysem jó.
Először azt hittem hogy be kell a kart olajozni, viszont az üres üveget nem engedte megtölteni mert "no more oil needed".
Mit csináltam rosszul? Valaki nem tud segíteni hogy mit is kéne (még) csinálni?:S
mit szaroztok?
ledobod egy kővel és lejön.. nem volt extra feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!