Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » SÜRGŐS! Nem megy a játék,...

SÜRGŐS! Nem megy a játék, hiába próbálom újra és újra futtatni! Mi a hiba?

Figyelt kérdés
Egy kis segítség kéne! Telepítettem a Divatsuli nevű játékot, simán ment minden. Nem játszottam, csak kiléptem, de behozta a készítők névsorát, vagy 6x-or elismételte és kiléptem Ctrl+Alt+Delete-tel. Kikapcsoltam a gépet, ismét be (hangfali csatlakozás miatt, máshogy nem lehet megoldani). Nem volt semmilyen ikon, se semmi. Rámentem a Daemon Tools-ra, ott megtaláltam, rámentem, majd behozta a kis ablakot. Ott voltak a Futtatás/Eltávolítás/Barbee exklúzív videoklipjének megtekintése/Kilépés opciók. Rámegyek a Futattásra, az ablak bezáródik és NEM CSINÁL SEMMIT. Sürgős lenne, a húgom szülinapjára (ma van neki). FONTOS! Kérek valakit segítsen és mondja el, mit rontottam el. Köszönöm!

2012. aug. 1. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Pedig kéne egy ikon hozzá. Keresd meg a telepítés könyvtárában...
2012. aug. 1. 15:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Először az F meghajtóban adta ki, de miután újra bekapcsoltam, már nem volt ott. Miután újra Daemon Tools-oztam, megint F meghajtóban találtam, de nem csinál semmit.
2012. aug. 1. 15:29
 3/3 anonim ***** válasza:
nem a virtuális meghajtóban kell elindítani. Az csak telepítéskor kellett. Elindítani a telepítési mappában lévő exe-vel szokás...
2012. aug. 1. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!