Milyen programmal tudnék Curse of Monkey Island című játékhoz hasonló játékot készíteni?
A hátterek kézzel rajzoltak lennének,akárcsak a szereplők,illetve a zene is saját szerzésű lenne.
Illetve még annyi,hogy videót tudjak belerakni,akár a játék elejére,játék közbe,stb.
Az értelmes válaszokat előre is köszi!
Nos. A te kérdésed valójában úgy fogalmaznám: "Milyen programnyelven tudnék jól játékot írni?"
Egy 3 dimenziós játék elkészítése komplex feladat. Szükséges hozzá egy "engine" ( motor ) megírása. Ez történhet bármilyen magasszintű nyelven, pl. C / C++ / C# / Pascal ... akármi. De ha nem tudsz programozni, akkor ne írj engine-t mert 3 éved rá megy. Keress meglevőt, és alakítsd át. Pl. Unreal engine... de van csomó szabad.
A másik ( nagyobbik ) része maga a grafika. Modellezés + textúrák. Ehhez a modellezőt kell elsajátítanod. Pl. 3D Studio Max / Maya 3D. Ezek jó modellezők. Keress tutorialt.
Tudj angolul!
Remélem segítettem. Ha érdekel a programozás, dobj ide egy mailt: gal.mateo@gmail.com
Köszi! :D
Szerncsére van pár haverom akik elég jók infóból,meg tök pengék matekból,meg fizikából is,meg a zenéhez is értenek(bandájuk van),én meg irodalomból vagyok képbe,remek a fantáziám,fogalmazás,stb. kiváló,meg van szintetizátorunk,többféle dob,meg minden,szal majd csak öszedobunk vmit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!