Hogyan lehet az IIS 7.5-öt ha hibás letörölni vaaagy újratelepíteni és aztán letörölni?
HY!
nos:
vezérlőpult-->program eltávolítása-->windows szolgáltatások be-és kikapcsolása!
na eddig okés!
az elsőtől a 7.ig(Médiakezelési szolgáltatások)
Microsoft .NET (valami) 3.5.1 (ebben nem pipa van hanem egy tömött négyzet!)
és az alatta lévő (a + jelre kattintva megjelenő) szolgáltatások ki vannak kapcsolva (??).
a 9.nincs bekapcsolva a 10,11 bevan a 12 megint nincs a 13-17 be van kapcsolva!
a 18 és a 20 nincs a 19 bevan!
és a többi is be van kapcsolva!
na de minket ha jól olvasom a 4-5 érdekel (IIS)
itt akármelyiket nyitom le mindbe pipa van!
(természetesen kipróbáltam venni a 2DB IIS "mappából" a pipát és alkalmazni de azt írja "hiba történt az alkalmazásba"
most jön a hibaüzenet:
Hiba összefoglalása
HTTP-hiba: 500.19 - Internal Server Error
A kért laphoz való hozzáférés sikertelen, mert a laphoz tartozó konfigurációs adatok érvénytelenek.
Részletes hibaadatok
Modul IIS Web Core
Értesítés Ismeretlen
Kezelő Még nincs meghatározva
Hibakód 0x80070003
Konfigurációs hiba A konfigurációs fájl nem olvasható
Konfigurációs fájl \\?\C:\inetpub\wwwroot\web.config
Kért URL-cím [link] kiszedtem)
Fizikai elérési út
Bejelentkezési módszer Még nincs meghatározva
Bejelentkező felhasználó Még nincs meghatározva
Konfiguráció forrása
-1:
0:
Hivatkozások és további információ
Ez a hiba akkor fordul elő, amikor hiba történik a webalkalmazáshoz vagy a webkiszolgálóhoz tartozó konfigurációs fájl olvasása során. Egyes esetekben az eseménynaplók tartalmazhatnak a hiba okával összefüggő további adatokat.
További információ megtekintése »
ebből valószínűleg az inetpub mappa érdekel!
tartalma:
AdminScripts
custerr
logs
temp
bizonyára mindenki fejében megfordult "Hova tűnt a többi mappa?"
nos az iis fel volt telepítve csak nem hozta be rendesen a PHPs fájlokat.Ráhagytam mert ingyen kaptam ftps tárhelyet,aldomaint,PHPs környezetet,mysql adatbázist!
aztán megint feljött az ötlet, hogyha lassú a netem mint most akkor ezt használjam és ne az ingyenes ftp tárhelyet!
így (elfelejtettem, hogy hol kapcsoltam be) le akartam törölni a mappát (inetpub) shift+del aztán rendszergazda ként és csak nem vitte le...aztán jött ez a hibaüzenet......megint ráhagytam.....aztán a fiamnak vissza akartam kapcsolni a játékokat és akkor állt bennem össze a kép IIS Web Core=Internet Information Services....próbálkoztam letörölni de a hiba üzenetet kaptam........aztán megint ráhagytam.... aztán látom , hogy van neki egy web magja is!...azt is le próbáltam törölni....DE SEMMI!.....(vagy is hiba üzenet)...véső elkeseredésemben fordulok hozzátok..... REMÉLEM TUDTOK SEGÍTENI!
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!