Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet az oka, hogy mióta...

Mi lehet az oka, hogy mióta az új msn-t feltelepítettem (enélkül már többé nem engedett be), néha folyamatosan ledob, míg néha semmi gond nincs? Segíthet, ha újratelepítem?

Figyelt kérdés

Néha órákon át zavartalanul tudom használni, máskor viszont kb 2 percenként ledobál (próbáltam valami logikát keresni benne, de nem látok (max. hogy akkor csinálja, ha leginkább szeretnék beszélni...))

Ezzel szemben egy másik számítógépen valamiért továbbra is engedi használni a régi verziót, ami mindig zavartalanul működik.

Próbálkozzak ezen a gépen is ezt a régi verziót felerőltetni? (tartok tőle, hogy előbb-utóbb úgyse negedné) Esetleg keressek valami még frissebbet? (mert viszonylag későn telepítettem az utasításainak megfelelően, mert vizsgaidőszakban nem annyira hiányzott) Esetleg egyéb ötlet? :)

2012. júl. 17. 22:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!