Mikor jön ki rendes Mass Effect DLC?
Lesznek egyáltalán rendes single playerbe?Az extended cut jó volt mondjuk....
De olyan ami rendesen ki is egészíti a story-t új küldetésekkel meg hasonlókkal?
Unom már, hogy csak ilyen multiplayeres szarokról van hír...
Hát ugye van egy story DLC a 'From Ashes" ami egy próteánt ad a csapathoz (hozzáteszem nekem nagyon tetszett mert ha eddig érdekelt ez kihaltnak hitt faj akkor a karakter - Javik - egy csomó válasszal tud szolgálni a próteánokról).
Aztán a nemrégi multi DLC-ben (Rebellion) el volt rejtve hogy jön az Earth és a Leviathan DLC. Mint kiderült az Earth az multi DLC de a Leviathan már story-bővítő lesz.
Leviathan egy áruló Kaszás aki a Diss bolygón lakik és az ott élő batáriaiakat irányítja. Azért áruló mert megölt egyet a kaszások közül,és ha jól csinálod meg a küldetést akkor csatlakozik a csapathoz (...vagyis ez még nem biztos...vagy csatlakozik a csapathoz vagy csak a Földért vívott végső csatában segít...erre még nincs pontos válasz)
Egyébként egyetértek veled...kib*szottul unom ezeket a multis DLC-ket. Ettől féltem már akkor is amikor bejelentették hogy lesz multi az ME3-ban. A Mass Effect mindig is a sztoribővítő DLC-iről volt híres és úgy tudtam hogy ha hozzáteszik a multit akkor csak annak fognak DLC-ket csinálni (új pályák-kb. mint a COD-okban szokott lenni..gagyiság) mondjuk legalább ingyenesek,de ez az egyetlen pozitívum amit el lehet róluk mondani.
Meg ez is milyen már hogy KÖTELEZŐVÉ teszik a multit mert minél nagyobb a felkészültség annál nagyobb a haderő a végső csatában és annál "jobb" befejezést kapsz. Megkattant a Bioware :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!