Tudnátok segíteni? (Minecraft)
Figyelt kérdés
Helló!
Az lenne a gondom, hogy egyjátékos módba játszottam a minecrafton amikor elment az áram és mire visszajött folytattam volna a játékot, de eltűnt a világ, de az appdatába minden file a világgal kapcsolatba megmaradt, de mégse hozza be. Lehetne vele valamit kezdeni, hogy vissza lehessen hozni a világot? Nagyon fontos lenne. A válaszokat előre is köszönöm!
2012. júl. 25. 10:54
1/3 anonim válasza:
Másold ki, töröld a saves mappából a mapot, indítsd el a minecraftot, csinálj egy új világot, zárd be, majd másold vissza a régi mapot (nem kell ugyanazon névvel csinálni az új világot)
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos így sem működik, már próbáltam rendszer visszaállítást is de az sem segített.
2012. júl. 25. 11:04
3/3 JerrySoul válasza:
Hali, erről már nemrég volt egy téma.
Úgy láttam az volt a megoldás, hogy kimented a savemappából a pályát, újrarakod a miencraftot és jó.
De nem tudom biztosan, egy próbát megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!