Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft help? (lent)

Stalkerboss kérdése:

Minecraft help? (lent)

Figyelt kérdés
Építettem a minecraftba egy jó házat a sivatagba majd nellé egy teleportott a ház mellé az alvilágban. Mikor átmentem és visszajöttek a rendes világba már nem a ház előtti teleporthoz jöttem vissza.Valaki tud segíteni hogy még meg e lehet találni a házat vagy ez már egy új világ?

2012. júl. 24. 00:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha meghalsz, és volt ágy a házadban, akkor az ágynál éledsz újra
2012. júl. 24. 00:49
 2/2 zsomkovacs ***** válasza:

A ház még valószínűleg megvan, a világ nem változott. A gond csak annyi, hogy a portálok meglehetősen érdekesen tudnak működni. Egy portál mindig a hozzá legközelebbi, másik világbeli (tehát Netherből overworld-i és vice versa) portálba teleportál. Ha egy bizonyos távolságon belül (ami más a Netherben és az Overworldben) nincs portál, akkor keletkezik egy. Tehát ha vissza akarsz jutni a házadba a Netherből, akkor a következőt csináld:

1) keresd meg a házadat.

2) nézd meg a koordinátáit (F3).

3) az x és a z koordinátát oszd el 8-cal, és ezeket a számokat jegyezd meg.

4) menj le a netherbe.

5) menj arra az x és z koordinátára, amit előbb kaptál. Az y koordináta nem számít.

6) építs ide egy portált.

Ezek után a házadból remélhetőleg ezen a portálon át tudsz ki-be járkálni.

2012. júl. 24. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!