Sesshou Raidon kérdése:
Mit lehetne csinálni Terraria ügyben? Nos a következőket írja:
Figyelt kérdés
"Terraria has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvience. If you were in the middle of something, the information you were working on might be lost. We have created an error report that you can send to help us improve Terraria. We will treat report as confidential and anonymous." Nos, szerintetek mit csináljak? Mert ki szeretném próbálni, de hát mikor elindítom, ezt az üzenetet írja, ezekkel a válaszlehetőségekkel: "Send Error Report" "Don't Send"
Tudtok segíteni?
2012. júl. 20. 13:24
2/7 A kérdező kommentje:
A minap töltöttem le, úgyhogy tört.
2012. júl. 20. 16:11
3/7 anonim válasza:
Akkor szedd le újra, vagy máshonnan.
4/7 A kérdező kommentje:
De ez már a 2-ik, amit letöltöttem és nem indult el. :S
2012. júl. 20. 16:52
5/7 anonim válasza:
A net framework 4.0-ás verzióját, meg valami másik frameworkot feltetted?így fejből nem tudom a nevüket, de ha nem akkor szólj, és adok linket
6/7 A kérdező kommentje:
Őőő...Nem, nem tettem fel.
2012. júl. 21. 21:09
7/7 anonim válasza:
vagy .NET Framework hiányzik,vagy XNA framework 4, ha felrakod őket menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!