Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Word dokumentumot mihez...

Word dokumentumot mihez társítsak, hogy lássam?

Figyelt kérdés

a melohelyen nincs word, meg excel, mert a főnök volt akkora buta, hogy letörölte a programokat.

itthon megcsináltam a melót, de nyomtatni már a munkahelyen tudom. viszont word dokumentumot, sem megnyitni, sem nyomtatni nem tudok bent.

hogyan nyomtassam mégis ki?

a főnökék 1,5 hónapja nem telepítik a programokat. lehet szrájkba kezdek...

2012. júl. 16. 17:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
meg a libre offic-al....
2012. júl. 17. 18:43
 12/15 coopper ***** válasza:

Szia.

Printerként telepűl. Milyen kompatipilitásról beszélsz ?

A mérete 13.7 mega telepitve. (Win7-en)

(Windows 2000-re is telepitettem, igaz oda a dopdf v6-ot).

Sok sikert.

Üdv.

2012. júl. 17. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Azzal a géppel, illetve Windows-szal komoly gond lehet, mert a LibreOffice a Word95-től a 2010-ig mindent megnyit, mindenre menthető, még .pdf-et is tudja. Elméletben (és nálam is) kifogástalanul működik.

Sajnos erre csak egyet lehet mondani: a múlt keddi Windows frissitésben javított XML hiba miatt megfertőződött.

[link]

2012. júl. 17. 20:08
 14/15 anonim ***** válasza:
2012. júl. 17. 20:09
 15/15 A kérdező kommentje:

semmilyen frissítést nem végzek a gépen, amiért a legutóbbi frissítés után kb 2 nap múlva megint frissítésre várt gép. állandóan jelzi. felesleges frissítgetnem, mert akkor is jelzi.

de nem is érdekel, hogy a gép rossz, csak nyissa már meg a wordot, meg excelt.

a gépet meg karban tudnám tartani, csak hely kell hozzá a c-n, de amit törölni akartam, a főnök bejött, hogy majd ő, és nekiállt törölgetni vaktában - ezért nincs wordom, meg stb. de amit én akartam törölni 2000 MB az még mindig a c-n van, de már meg nem engedi, hogy töröljem.

elcseszte a munkaeszközöm, most meg itt töltögessek kétséges progikat. hát nem tudom már. de köszi

2012. júl. 17. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!