Már nem először rákapaszkodott a böngészőmre (Firefox) a Mystart. Mit lehet tenni?
Majd megfog...
főleg ha...
1.)Nem uninstalláltad a telepít/töröl-ben (IncrediBar toolbar).
2.)Nem törölted a kereső szolgáltatások közül
3.)Nem törölted a fájlrendszerből:
C:\Program Files\Incredibar-Games_EN\GottenAppsContextMenu.xml
• C:\Program Files\Incredibar-Games_EN\Incredibar-Games_ENToolbarHelper.exe
• C:\Program Files\Incredibar-Games_EN\ldrtbIncr.dll
• C:\Program Files\Incredibar-Games_EN\OtherAppsContextMenu.xml
• C:\Program Files\Incredibar-Games_EN\prxtbIncr.dll
• C:\Program Files\Incredibar-Games_EN\SharedAppsContextMenu.xml
• C:\Program Files\Incredibar-Games_EN\tbIncr.dll
• C:\Program Files\Incredibar-Games_EN\toolbar.cfg
• C:\Program Files\Incredibar-Games_EN\ToolbarContextMenu.xml
• C:\Program Files\Incredibar-Games_EN\uninstall.exe
4.)Nem törölted a registry -ből:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Conduit\RevertSettings " [link]
• HKEY_CURRENT_USER\Software\IM\38 "PPD"
• HKEY_CURRENT_USER\Software\ImInstaller\Incredibar
• HKEY_CURRENT_USER\Software\Incredibar
• HKEY_CURRENT_USER\Software\Incredibar-Games_EN
• HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main StartPage " [link]
• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Conduit\Toolbars "Incredibar-Games EN Toolbar"
• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Incredibar-Games_EN\toolbar
• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar "Incredibar-Games EN Toolbar"
• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Incredibar-Games EN Toolbar
5.)Nem használsz(vagy nem állítod be)Vírusírtót veszélyes alkalmazások észlelésére!
A my start searchet megpróbáltam letőrőlni, de amikor rámegyek a vezérlőpúltban az unistallra. Ott kiválasztom a mystartsearchet felugrik egy ablak, benne egy ellenőrzőkóddal, és nem engedi letőrőlni.
Még egy problémám lenne ezzel kapcsolatban: A regeditben megpróbáltam kitörölni mystartssearch első találatánál az azonosítót, de véletlenül az alatta levő mások azonbosítót, is kitöröltem, aminek következtében a gép rendesen mutatja, hogy van net, de a bőngésző azt írja ki, hogy nem tud kapcsolódni a távoli számítógéphez. Újratelepítetem a böngészőt,de ugyancsak ezt írja ki.
Megpingeltem az index.hut és azt írja ki, hogy 0% veszett el.
Valaki esetleg feltudna tőlteni valamilyen képmegosztó oldalra a regedit azon NORMÁLIS részéről, ahol e legelső találatnál a mysearch volt, de már eltávolította.
Aki tud valami tanácsot kérem írjon.
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!