Mi a fene? Borland Delphi 7 vírusos fájlt hoz létre? Pls help!
Üdv!
A minap véletlenül felfedeztem a következőt: Ha megnyitok egy teljesen üres (üres alatt azt értem h nem módosítottam) Application típusút, és "Label" típusú vezérlőt elhelyezek rá és lefordítom, az AVG vírust talál benne.
Ha hagyom a Label vezérlőt, és mást teszek rá vagy épp üresen hagyom akkor minden rendben. Más típusú projektek (DLL Wizard, Console Application)-ra sem ír vírust.
Mi lehet ez? Esetleg telepítsem újra a Delphi 7-et? Évek óta ezt a telepítőjét használom, a label vezérlőt is sokszor használtam már de sosem találkoztam még ezzel.
Köszönöm, üdv
Ájjj, nem éri meg delphire fejleszteni, csak majdnem mindegyik ügyviteli szoftvergyártó delphiben fejleszt.
Nekem visual studios program volt egyszer fertőzött oszt' kiderült, hogy beszlopáltam egy vírust a gépre, az fertőzte meg a lefordított fájlokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!