Torrentezésnél mi az a seed?
a letoltés megállt és addig kell várni amíg nem seed-elik?
mit jelent ez?
és a seed-elésre sokat kell várni?
seed az magot jelent.
azt jelenti hogy ha vlki leakarja szedni akkor a te gépedről fogja leszedni. te leszel a "szerver" arra az időre.
de tobb peerernek is 99.8%-on állt meg és nekem is
mit tegyek?
Leléptek a seederek,akiknek megvolt már az összes szelet a fájlból.Nincs egy darab leecher sem,akinek meglenne az az egy/néhány szelet,ami még hiányzik.
Jobb oldalakon ilyenért seggbe rúgják a seedereket.
koszi a válaszokat!!!
én hulye meg csak most veszem észre, hogy elérhetoség 0.998 én hulye és még csodálkozom hogy mért nem jon le
szöszi!
az elérhetőség 0,998 az azt jelenti,hogy neked 99,8 százalékban van meg
ahány századrész-annyi százalék
általános iskola,alsó tagozat
:D:D:D:D:D:D
hulye
Mégiscsak én vagyok a szőke...lol
"
Elérhetőség: Első ránézésre nagyon hasonlít az előző sávhoz, nem véletlenül. Állapotát azok a seederek és leecherek határozzák meg, akikhez kapcsolódva vagyunk. A piros rész jelzi, hogy mennyit nem tudunk elérni. Pl. ha 5-6 Leecherhez vagyunk csatlakozva és nekik a teljes állomány 90%-a van meg, akkor az elérhetőség nekünk is 90% lesz, a maradék 10% pedig piros lesz. Ez esetben nem tudjuk befejezni teljesen. A sáv után láthatunk egy számot. Ez ideális esetben 1.000 felett van, ez azt jeleni hogy az egész állományt le tudjuk tölteni, de ha az előző 90%-os beragadást vesszük, akkor 0.900-et fog kiírni. Persze amint bekapcsolódik egy seeder, vagyis valaki, akinek a teljes állomány megvan, egyből felugrik 1.900-re és eltűnnek a piros részek a sávból. A sötétkék részek jelzik, hogy az adott szelet sokmindenkinél megvan."
* Automatikusan eltávolított tartalom.
A torrent nem más mint fájlmegosztás és a torrentnél nincs központi szerver ahonnan
le lehetne tölteni,azoktól töltesz le akik már letöltötték előtted a fájlt,videót programot ők jönnek mennek.Ha éppen nincs senki akinek fut a torrent programja fut rajta a konkrét fájl már letöltötte és aktív a netje akkor te egy bájtot nem töltesz le.A seedelés nem más mint hogy segíted hogy ne haljon meg a torrent.Lehet hogy letöltöd a torrentet mondjuk pénteken 10 kor 1 hét mulva bekapcsolod a géped fut a torrent programod és rajta a torrent és te vagy az egyedüli akitől le lehet tölteni.Ha kikapcsolod a gépet és nincs más akkor egy bájtnyi adat nem jön le addig amíg nem jön más akinek szintén megvan a film,zene program.Amikor torrenten letöltesz egy programot akkor megjelennek emberek 100% felírattal ők azok akik letöltötték ők jönnek mennek.És amikor befejezed a letöltést megjelennek 100% alatti emberek ők azok akik éppen töltik.Röviden az emberek egymástol töltik le nincs központi szerver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!