Linux alatt megy az office exel, és a társai?
Figyelt kérdés
Mivel nem játszok a laptopon és skypot használok, feleslegesnek tartom a win7 et szeretném lecserélni és az érdekelne hogy tudnám- e használni.2012. júl. 10. 20:07
1/7 anonim válasza:
Talán megy Wine segítségével, de érdemesebb akár már a natív Libre Office-t használni helyette.
2/7 MaXXeGee válasza:
Openoffice, Libreoffice, ezeket használd linux alatt :)
3/7 anonim válasza:
Ha sokat szoktál használni MSOffice fájlokat és teljesen linuxra akarsz váltani, akkor én azt ajánlom, hogy legyen egy virtualBoxos windowsod egy rendes msoffice-szal, mert a Libre és az OpenOffice sincs a helyzet magaslatán (nagyon nincs), és ez fordítva is igaz, az open doc formatot meg az msoffice bénázza el, nem lehet nyerni :) A lényeg, hogy mindent azzal szerkessz, ami arra a legjobb és a másik programot a közelébe ne engedd.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Itt van a LibreOffice és OpenOffice fóruma:
6/7 anonim válasza:
#4-es: egyszer bátorkodtam megnyitni egy xlsx-et a LibreOffice-szal (kb fél éve) és teljesen tönkre vágta, semmi nem nyitja meg, se az MS, se a Libre, se a recovery toolok. Bár, én voltam a hülye, hogy nem csináltam backup-ot, de a lényeg, hogy neki legyen, akkor nyitogathatja akármivel.
7/7 anonim válasza:
Nálam működik ez (operációs rendszer Win XP SP3 valódi kódos), megnyitotta és nem dobta szét a 2010-es Excelben készült fájlt. A Libre fejlesztése folyamatos (Calcé is), havonta érkezik újabb verzió. Csak éppen még nincs automatikus frissitése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!