Az egyik haveromtol hallottam hogy van olyan program amihez nem kell wifi router, hanem csak letőltőm virtual wifi routert és már van vezeték nélküli hálozatom. Ez lehetséges?
Nem fog mivel valószínűleg csak trollkodik.
(Bár sok hülye van a világon, de ez már nagyon fájna.)
a sok okoska aki azt mondja tudatlan aki elhiszi, nos ők a tudatlanok, de azért ne sértődjön meg senki :)
A szó szoros értelmében igaz amit mondott a haverod, megfelelő eszköz mellett persze.
pl. egy gépben amiben van wifi-kártya vagy USB-s wifi vevő, felrakod a programot és elindítod a funkciót, létrehoz egy virtuális wifi hálózatot, ezen a hálón lehet pl hálózati játékokat is játszani, ellenben net az nem lesz rajta ettől.
A baj itt abban rejlik hogy sokak szerint a wifi az csak net, pedig annál jóval több funkciója van, pl a fent említett hálózat létrehozása játékhoz vagy megosztott mappás fájlcseréhez, de akár arra is jó, ha mondjuk az egyik gépen van net, azt ezen a virtuális wifin megosztom és ezzel a másik gép is tudja venni wifin keresztül.
de szó mi szó, csak ettől neted nem lesz, hálózatod viszont igen, de a kettő az két külön dolog ;)
remélem nem írtam le túlságosan kuszán a dolgot :D
@22:34: A kerdesben KIZAROLAG program letoltese volt emlitve.
Egy wifi adapterrel lehet, valoban, csak itt arrol szo sem volt.
Értem amit mondasz, de valljuk be, a kérdés gyakran nincs helyesen feltéve, itt sem voltak részletek közölve, de inkább mindenki egyből leugatta a kérdezőt hogy milyen h***e ha elhiszi, miközben a helyes válasz az hogy adott körülmények között LEHETSÉGES, pontosabban akkor lehetséges ha van megfelelő hardver a gépben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!