Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az egyik haveromtol hallottam...

Petko333 kérdése:

Az egyik haveromtol hallottam hogy van olyan program amihez nem kell wifi router, hanem csak letőltőm virtual wifi routert és már van vezeték nélküli hálozatom. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
win xp -re kellene.

#Windows XP #virtual wifi router
2012. júl. 6. 15:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#9-es légyszi akkor küldj már egy linket vagy valamit
2012. okt. 4. 16:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem fog mivel valószínűleg csak trollkodik.

(Bár sok hülye van a világon, de ez már nagyon fájna.)

2012. okt. 4. 19:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Nembaj ne trollkodjon! Legalább írja le a program nevét és abból én már tudok mnident.
2012. okt. 4. 21:40
 14/17 anonim válasza:
Virtual Router
2012. okt. 29. 17:01
 15/17 anonim ***** válasza:

a sok okoska aki azt mondja tudatlan aki elhiszi, nos ők a tudatlanok, de azért ne sértődjön meg senki :)

A szó szoros értelmében igaz amit mondott a haverod, megfelelő eszköz mellett persze.

pl. egy gépben amiben van wifi-kártya vagy USB-s wifi vevő, felrakod a programot és elindítod a funkciót, létrehoz egy virtuális wifi hálózatot, ezen a hálón lehet pl hálózati játékokat is játszani, ellenben net az nem lesz rajta ettől.

A baj itt abban rejlik hogy sokak szerint a wifi az csak net, pedig annál jóval több funkciója van, pl a fent említett hálózat létrehozása játékhoz vagy megosztott mappás fájlcseréhez, de akár arra is jó, ha mondjuk az egyik gépen van net, azt ezen a virtuális wifin megosztom és ezzel a másik gép is tudja venni wifin keresztül.

de szó mi szó, csak ettől neted nem lesz, hálózatod viszont igen, de a kettő az két külön dolog ;)

remélem nem írtam le túlságosan kuszán a dolgot :D

2016. márc. 31. 22:34
 16/17 anonim ***** válasza:

@22:34: A kerdesben KIZAROLAG program letoltese volt emlitve.

Egy wifi adapterrel lehet, valoban, csak itt arrol szo sem volt.

2016. ápr. 1. 09:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Értem amit mondasz, de valljuk be, a kérdés gyakran nincs helyesen feltéve, itt sem voltak részletek közölve, de inkább mindenki egyből leugatta a kérdezőt hogy milyen h***e ha elhiszi, miközben a helyes válasz az hogy adott körülmények között LEHETSÉGES, pontosabban akkor lehetséges ha van megfelelő hardver a gépben :)

2016. ápr. 2. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!