Petko333 kérdése:
Az egyik haveromtol hallottam hogy van olyan program amihez nem kell wifi router, hanem csak letőltőm virtual wifi routert és már van vezeték nélküli hálozatom. Ez lehetséges?
Figyelt kérdés
win xp -re kellene.#Windows XP #virtual wifi router
2012. júl. 6. 15:20
2/17 anonim válasza:
Egyetértek, ez orbitális nagy marhaság.
Nincs ilyen program, ez egyszerűen fizikai képtelenség.
4/17 anonim válasza:
Igen,kizárt hogy létezzen ilyen program.
5/17 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat! mindenkinek zöld kéz!
2012. júl. 6. 16:00
6/17 anonim válasza:
hát mondjuk igen. Csak gondolj bele: Program segítségével wifi-t sugározni ? Ez kb. olyan mint amikor le akarsz tölteni egy programot telefonra, hogy legyen rajta wifi.
7/17 Hazardteam válasza:
Lehet, hogy valahol látott egy ilyennek hirdetett programot, de akkor az valami átverés lehet-
8/17 anonim válasza:
gondolom erről halotatok nem tudom menyire igaz e: [link]
9/17 anonim válasza:
Ilyet....Akik eddig itt válaszoltak gondolom még nem hallottak róla... Igenis VAN! Én is letöltöttem és működik.Csak töltsd le a programot,telepítsd és máris van egy wifi hálózatod.(lekódolod,nevet adsz neki,csatlakozol telefonrol a hálózatodra és kész,MŰKÖDIK!)
10/17 Golan Trevize válasza:
neked nem wifi routert, hanem több memóriát kell letöltened:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!