Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen videószerkesztőt...

Milyen videószerkesztőt tudtok ajánlani arra, hogy egy filmnek a darabjait összetudjam illeszteni?

Figyelt kérdés
Próbáltam már párat, az egyik alá rakott valamilyen hülye zenét, a másik elcseszte annyira, hogy tölthettem le megint a filmet, a windows7-re való (mert nekem windows7 van) movie makerbe meg nem tudok berakni videókat. Az Import File-s vagy milyen menüpontra rákattintok, kiválasztom a videókat és nem rakja be.

2012. júl. 6. 10:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Rávettem magam, hogy megnézzem a filmet, de így utólag kiderült, hogy rosszul rakta össze. Össze rakta az első két részét, mert után újra indul magától. Pedig több helyet foglal el, mint a videódarabok összesen. Nem értem a windows7be miért nem építették bele alapból a windows movie maker-t. Régi gépemen XP van, de az meg lefagy mindig amikor össze akarnám rakni. Egyszer csak gondol egyet, és lefagy. És ez régwen is így volt, amikor videókat akartam szerkeszteni.
2012. júl. 9. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!