Milyen videószerkesztőt tudtok ajánlani arra, hogy egy filmnek a darabjait összetudjam illeszteni?
Figyelt kérdés
Próbáltam már párat, az egyik alá rakott valamilyen hülye zenét, a másik elcseszte annyira, hogy tölthettem le megint a filmet, a windows7-re való (mert nekem windows7 van) movie makerbe meg nem tudok berakni videókat. Az Import File-s vagy milyen menüpontra rákattintok, kiválasztom a videókat és nem rakja be.2012. júl. 6. 10:38
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
Hogy ezek a fránya programok milyen ügyetlenek tudnak lenni......
Na, de majd a tök egyszerű Vegassal remekül fogsz boldogulni.
3/11 A kérdező kommentje:
Konvertálóm az van köszönöm, és kipróbálom a vegas-t is. Köszönöm!
2012. júl. 6. 15:00
4/11 anonim válasza:
Én is mosolygok, amikor egy egyszerű műveletre egy több száz megás és több százezer forintos progit ajánlgatnak, egy ingyenes 10-20megás helyett :)))
5/11 A kérdező kommentje:
Fehersrac: Konvertáló programom van. Nekem egy olyan kéne, amiben a videó darabjait össze tudnám rakni! De azért köszi a választ.
2012. júl. 6. 18:28
6/11 anonim válasza:
Kérdező: A FormatFactory nemcsak konvertál, hanem össze is illeszt...
7/11 A kérdező kommentje:
Ja tehát akkor ha több videót belerakok, és választom a konvertálás menüpontot, akkor össze rakja a videókat?
2012. júl. 6. 20:24
8/11 anonim válasza:
Nem. Először egyforma kodekkel átalakítod őket, aztán a haladó menüpontban van a "videó egyesítés" és gondolom ott lehet...
9/11 A kérdező kommentje:
Áh értem köszi. Megnézem újra!
2012. júl. 6. 23:42
10/11 A kérdező kommentje:
Sikerült! Kicsit sokat tölt mire lejátssza, meg nem tudom azt állítgatni, hogy hova tekerjek bele, de megvan!!! Köszönöm a segítséget!
2012. júl. 7. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!