Lenne igény egy játékkészíő programra?
Ismételten bocsánatot kérek, előző hozzászolásomban ismét elirtam valamit.
Azt irtam: 'egyszerűbb játékot használ'
E helyett ez a helyes: 'egyszerűbb játékot készít'
Enyhén szóval na jó nem irom le...
szóval gamemakerhez egyszerũbb magyarítást csinálni
és aban se kell scriptelni feltétlenül vagy egyáltalán nem
ráfogsz jöni magad is mert valószinü nem alapnélkül kérdezel hogy nem megoldható amit szeretnél és nem lesz sok értelme igény valószninüleg anyi lesz
megcsináltad 1-2 hónap "reklám"
60 "gyerek" kb. kiprobálja
és ha nem is rossz akor is 3dik hónapba már senkinek sem fog keleni
max ha kitartó vagy akor álandó érdeklödö ugy 10-20 személy lesz de ugy 1-2 év en belül nézve
utána kelene fejlesztés stb...
elmaradoznának ök is
de ez a legjobb eset lene
tudom hogy kapkodva irtam (mobilon) de remélem érthetö nagyjábol edigi válaszokal egyet értek
melesleg van jónéhány magyar "játékkészítö" program és hát elég gagyik
egy kezdönek az is magas lesz ha powerpoint szerüen kel valami diát megcsinálnia
még egy haladónak pedig nem lesz igénye rá
hisz tudjuk hogy a számítgépes nyelv alapja az angol és a "gépies" utasítások ha valóban nagyszerũ dolgot akarsz csinálni
PhotoShop vs. Paint. Ugye az alapok a PhotoShop-ban is nagyon egyszerűek, viszont a sok benne rejlő lehetőség elriasztja az embereket, ahogy a túlzott egyszerűség is, mert azzal nem lehet könnyen jót csinálni.
Én úgy tapasztaltam, hogy akik nem nagyon akarnak utánajárni a dolgoknak azok pár kattintásból akarnak mindent elkészíteni, amivel aztán villoghatnak, hogy milyen szuperek, akiket meg tényleg érdekel a dolog azok az összetettebb dolgokba vetik bele magukat, ami azért jó, mert így több területen is fejlődhetnek. (angol tanulás ugye sohasem árthat)
Egy új program esetében még az is problémás lenne, hogy ugye nem lehetne hozzá találni semmilyen segédletet, mivel nagyon új lenne. Azt hiszem aki hajlandó lenne kitapasztalni minden funkciót az inkább egy komolyabb programmal kezdene és nem egy kezdőket megcélzó szoftverrel. (bár nem sok elképzelésem van, hogy milyen lenne ez a játékkészítő program)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!