Milyen típusú programokat hiányoltok? Mire lenne igény?
Pl egy valós igazi meteorológiai szimulátorért megkapnád a fél világot.
Már igazából otthoni felhasználói szinten mindent kitaláltak/megírtak. Már csak másolni lehet.
Konyhai,fözős és receptkészítő programra pl. Olyanra mondjuk ami tartalmaz adatbázisokat,(konyhai alapanyagok)meg recepteket is,de lehetne sajátokat is készíteni.A lényege az lenne,hogy az otthoni anyagokból,amik rendelkezésre állnak,tudna ajánlani neked elkészíthető recepteket. A bevásárláshoz is segítséget nyújtana,hogy mik azok az élelmiszerek,amikre szükség lenne. Megtervezhetnéd előre 1-2 hétre,hogy mit szeretnél főzni,és a program kiszámolná,hogy az kb mennyibe kerülne,és miket kellene beszerezni hozzá. A szponzorok élelmiszergyártok,hipermarketek lehetnének stb.Nem tudom,hogy ezek miként lennének megvalósíthatók,de szerintem ki lehetne dolgozni(az úgymond kivitelehetetlen részeket kihagyni belőle). Én is belevágnék egy ilyenbe,ha tudnék programozni,de sajnos nem tudok:(
Ezüstegér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!