Hogy tudok visszaállni Windows 7-ről Windows XP-re Boot nélkül?
De már Windows 7 van a gépen. És pont ez az hogy nekem az XP kéne újra. De ha el akarom indítani a telepítését akkor :
1. Nem lehet rámenni a "Windows Telepítése" ikonra.
2. Miután át állítottam a kompatibilitást, azután meg a WINNT32.exe (a telepítő fájl) nem akar együttműködni vele.:/
Gondoltam hátha van esetleg valamilyen program vagy valami hogy ezt meg lehessen csinálni.
Lehet a gépen mindkettő. Külön partíción.
De csak telepítő cd-ről. Előjöhet sata driver hiánya xp-nél.
"És egy rohadt bootolható xp-t se találok semelyik ismerősömné"
Ha van telepítőCD-d, - márpedig kell, hogy legyen, mert különben hogy tennéd fel az XP-t -, akkor az bizony bootolható is, vagy rosszul lett kiírva, azért nem az...
Ki volt az a kretén, aki így tesz fel egy telepítőCD-t??
Akkor szedj le egy másik ISO-t és írd ki te. Az biztos bootolható lesz...
Utolsó hiába osztod az észt, a win 7 egy nagy rakás szar!!!!
Sajnos jelenleg az van a gépemen mert nem rég vettem és alapból rajt volt (64bit) és szar, telepíteni akarom az XP-t nem engedi. formálni szintén nem engedi. Ma rá ment a teljes napom a k*csög win 7 szarsága miatt, ha nem sikerül megcsinálnom szét b*szom ezt a g*ci gépet a r*kba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!